DRAGAN MARKOVIĆ PALMA: Da nije Vučića, Srbija bi bila svedena na beogradski pašaluk

Novosti online

10. 05. 2024. u 13:29 >> 14:16

U OKVIRU kampanje za lokalne izbore za grad Beograd I opštinu Mladenovac predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma I član Predsedništva SNS Darija Kisić razgovarali su danas sa građanima Mladenovca na pijaci u tom gradu.

ДРАГАН МАРКОВИЋ ПАЛМА: Да није Вучића, Србија би била сведена на београдски пашалук

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 - Pozivam građane Beograda i Mladenovca da na izborima 2. juna glasaju za listu broj 1 'Aleksandar Vučić Beograd sutra" i "Aleksandar Vučić - Mladenovac sutra". Na broju jedan je politika stabilnosti, sigurnosti, razvoja i boljeg sutra za sve građane -  izjavio je Dragan Marković Palma.

Foto: Jedinstvena Srbija

- Sigurna sam da će građanima o na predstojećim lokalne izborima, kao i do sada, dati podršku listi čiji je nosilac predsednik Srbije Aleksandar Vučić , za sve ono što je urađeno do sada i što će biti urađeno u interesu svih naših građana, za Beograd sutra i za Mladenovac sutra - rekla je Kisić. Marković i Kisić su se obratili i meštanima mladenovačkog sela Velika Krsna.

Foto: Jedinstvena Srbija

 

- Ovde smo zbog vas i upravo ste vi ti koji nam dajete snagu da još više radimo i stvaramo. Da pokažemo 2. juna da smo još složniji i jači nego ikada - poručila je Kisić u Velikoj Krsni.

Foto: Jedinstvena Srbija

 

- Ja verujem Aleksandru Vučiću, a poznavao sam i imao komunikaciju sa svim predsednicima Srbije i SRJ i SCG u zadnjih 30 - ak godina i mogu da vam kažem da je Aleksandar Vučić najbolji predsednik Srbje u istoriji i da nije njega Srbija bi bila svedena na beogradski pašaluk - naglasio je Dragan Marković Palma u Velikoj Krstić kod Mladenovca i pozvao sve da glasaju za listu pod rednim brojem 1 i u Beogradu i u Mladenovcu.

Foto: Jedinstvena Srbija

 

Marković i Kisić razgovarali su i sa meštanima sela Vlaška kod Mladenovca. Poznati Palmin kamper, brendiran za ovu izbornu kampanju stigao je danas i u Mladenovac i njegovu okolinu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)