Nova meme kriptovaluta za praćenje - Sealana pretprodaja počinje, prikuplja 100.000 dolara prvog dana lansiranja

Promo

10. 05. 2024. u 10:00

Sealana, nova Solana meme kriptovaluta, pojavila se na tržištu i prikupila je preko 100.000 dolara prvog dana na sealana.io.

Нова меме криптовалута за праћење - Сеалана претпродаја почиње, прикупља 100.000 долара првог дана лансирања

Foto: Promo

Prateći dugu liniju Solana meme kriptovaluta sa tržišnom kapitalizacijom od 9 do 10 cifara, nova senzacija sa temom foke koja želi svoj deo kolača. Zaista je postavila svoje nade na to da postane sledeći veliki projekat u ekosistemu.

Njegov presale je u toku, ali s preko 100.000 dolara već prikupljenih i bez unapred određenog hard cap-a, oni koji žele osigurati svoje tokene ne bi trebalo da čekaju.

Posetite Sealana pretprodaju

Da li Sealana eksplodira jer je povezana sa Slerf-om?

Za one koji ne znaju, Slerf je zloglasna Solana meme kriptovaluta. Nadalje, prošla je kroz najkontroverzniju pretprodaju u toku trenutnog ciklusa tržišta.

Nakon prikupljanja 10 miliona dolara, nesrećni incident je poslao šok talase kroz tržište. Tim je slučajno spalio celokupno snabdevanje iz pretprodaje, što je ostavilo investitore bez tokena.

Međutim, nenamerno, kontrarni degeneri su to videli kao spektakularnu priliku za kupovinu. Posebno zbog značajnog dela ukupne ponude koji više nije dostupan.

Kao takav, Slerf je zabeležio preko 1.7 milijardi dolara u trgovačkom prometu na lancu u svojim otvarajućim satima. To mu je omogućilo da nadmaši Ethereum i dobije pokrivenost u Bloombergu.

Projekat je sada dobro uspostavljen, i nakon nekih revitalizacijskih napora, mnogi investitori iz pretprodaje se kompenzuju za svoje gubitke.

Tada je tim Slerfa ponovo pokušao sa pretprodajom nedavno, lansirajući kolekciju NFT-ova koja je prikupila 1.3 miliona dolara u svojim otvarajućim satima. Međutim, kruže glasine da je tim predstavio Sealana, ciljajući na koherentnije lansiranje meme kriptovalute putem pretprodaje.

Bez problema sistem presale-a sličan Slothani

Iako nema sumnje da je dizajn Sealane i veza sa Slerfom podstakla njen raniji uspeh, treba uzeti u obzir i besprekorno korisničko iskustvo pretprodaje projekta.

Prateći model Slothane, još jednog Solana ICO-a koji je prikupio preko 15 miliona dolara, učesnici u pretprodaji Sealane imaju dva načina kupovine: ili slanjem SOL-a na adresu novčanika projekta ili povezivanjem svog novčanika sa sajtom pretprodaje i direktnom kupovinom.

Iako je tek malo starija od jednog dana, uzbuđenje se već prelilo na društvene medije, sa prestižnim 99Bitcoins YouTube kanalom koji pokriva lansiranje i spekuliše da će Sealana "eksplodirati dok Solana počinje da jača".

S obzirom na to da investitori i mediji obraćaju pažnju od samog početka, Sealana će verovatno privući publiku sličnu ranijim gigantima pretprodaje poput Slerfa i Slothane.

Posetite Sealana pretprodaju

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?