ХАЈДУЧКА ТЕПСИЈА: Традиционално јело из Херцеговине, сочна телетина са црним луком и белим вином

ХАЈДУЧКА ТЕПСИЈА: Традиционално јело из Херцеговине, сочна телетина са црним луком и белим вином

Овај гурмански специјалитет се спрема са телетином и црним луком, а лагано се крчка у вину са зачинима. Данас је овај рецепт помало заборављен, зато вам предлажемо да га направите и сазнате зашто је ово јело било толико популарно некада.

21. 03. 2024. у 14:00

ПИЈАНИ ШАРАН: Одличан посни ручак који ћете обожавати, сјајан тренутак да пробате овај рецепт

ПИЈАНИ ШАРАН: Одличан посни ручак који ћете обожавати, сјајан тренутак да пробате овај рецепт

ШАРАН спада у најпопуларније речне рибе на нашим просторима, а у питању је риба изузетног нутритивног профила, а ово је најједноставнији начин да припремите ову рибу.

21. 03. 2024. у 11:00

РИЖОТО СА ЛИГЊАМА КАКАВ ДО САДА НИСТЕ ПРОБАЛИ: Савршен ручак за целу породицу

РИЖОТО СА ЛИГЊАМА КАКАВ ДО САДА НИСТЕ ПРОБАЛИ: Савршен ручак за целу породицу

И у вашој кухињи може се осетити мирис мора, а кад пробате овај специјалитет, имаћете утисак да седите у најексклузивнијем ресторану на некој обали уместо у својој трпезарији.

20. 03. 2024. у 11:00

ПРОЛЕЋЕ У ТАЊИРУ: Капама од спанаћа и свињског меса (ФОТО)

ПРОЛЕЋЕ У ТАЊИРУ: Капама од спанаћа и свињског меса (ФОТО)

Капама је идеалан оброк, а комбинација спанаћа, меса и пиринча представља празник за непца, али и за очи, јер уколико се послужи са салатом и киселим млеко, представља право „пролеће на тањиру“.

11. 03. 2024. у 11:00

ГУРМАНСКА ОПЦИЈА ЗА ОБРОК, САВРШЕНО ПОМЕШАНИХ УКУСА И ТЕКСТУРА: Ћуфте од мешаног меса у пиринчу и сосу од бруснице

ГУРМАНСКА ОПЦИЈА ЗА ОБРОК, САВРШЕНО ПОМЕШАНИХ УКУСА И ТЕКСТУРА: Ћуфте од мешаног меса у пиринчу и сосу од бруснице

ЋУФТЕ од мешаног меса у пиринчу и сосу од бруснице представљају одличан спој сланог и слатког, а од бруснице се створи кармелизовани сос.

09. 03. 2024. у 11:00