GRČEVITA BORBA ZA OPSTANAK U SERIJI A: Frozinone bodove spasa traži na svom terenu protiv najgore ekipe u ligi

V.M.

26. 04. 2024. u 07:45

NA otvaranju 34. kola Serije A gledaćemo mali derbi donjeg doma u kojem će Frozinone bodove spasa tražiti protiv Salernitane na ''Benito Stirpeu'' (20.45).

ГРЧЕВИТА БОРБА ЗА ОПСТАНАК У СЕРИЈИ А: Фрозиноне бодове спаса тражи на свом терену против најгоре екипе у лиги

Foto Profimedia

Idealnu priliku za to imaće večeras jer večeras na ''Bentio Stirpe'' dolazi najgora ekipa u Seriji A, odavno prežaljena Salernitana koja drži fenjer sa mizernih 15 bodova na svom saldu.

Gosti su tokom čitavog dela sezone zacementirani za dno tabele, ostvarili su samo dve pobede i primili čak 70 golova, tako da ne čudi što će gotovo sigurno igrati u Seriji B iduće sezone.

Postoji matematička šansa da će opstati u ligi, ali s obzirom na to da pet kola pre kraja zaostaju 13 bodova za Udinezeom, ona je skoro ravna nuli.

Takođe, ekipa iz Salerna je u opasnosti da obori negativni rekord po broju osvojenih bodova u jednoj sezoni koji trenutno drži Kjevo sa 17, tako da bi u završnici sezone trebalo barem da pokušaju da prebace tu granicu kako ne bi postali ''rekorderi''.

Što se tiče izostanaka sa današnjeg duela, domaćini će biti bez Bonifacija, Markiza i Ojona, a pod upitnikom su Harui, Ibrahimović, Kalai i Monterizi.

Gosti takođe imaju problema sa povredama i na ''Benito Stirpe'' dolaze bez Boatenga, Kandreve, Đombera, Kastanosa, Mađorea, Manolasa i verovatno Bulaj Die.

U prvom delu sezone ovi timovi su podelili plen rezultatom 1:1, a večeras očekujemo drugi ishod i pobedu domaćina koja mu je preko potrebna u borbi za opstanak.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)