"DIZELKOM" U TRŽNI CENTAR: Pančevcima gori pod nogama

O. M.

07. 05. 2024. u 11:07

BORBA za opstanak u Superligi Srbije postaje sve neizvesnija kako se bliži kraj prvenstva. Današnje 34. kolo grupe za opstanak obeležiće duel Voždovca i pančevačkog Železničara.

ДИЗЕЛКОМ У ТРЖНИ ЦЕНТАР: Панчевцима гори под ногама

FOTO: FK Železničar Pančevo

Utakmica na krovu tržnog centra počinje u 19 časova, a domaći tim bi pobedom, uz dogovarajući rezultat utakmice IMT - Novi Pazar (poraz "traktorista"), ušao u zonu spasa.

"Zmajevi" treutno imaju tri boda manje od IMT-a i za jedan pogodak lošiju gol-razliku, pored toga, i što je važnije, bolji su u međusobnim susretima.

Bolji je Voždovac u svemu navedenom i od današnjeg rivala, koga je prošlog decembra na ovom stadionu isprašio sa 5:1, dok je u avgustu u Pančevu bilo 1:0 za "zmajeve".

Voždovčani su u prva tri kola plej-ofa ostvarili tri različita rezultata. Na startu su iznenadili Novi Pazar u gostima minimalnom pobedom. Zatim su kod kuće odigrali bez golova protiv subotičkog Spartaka, da bi na Praznik rada izgubili sa 2:0 od Radničkog u Nišu.

S druge strane, Pančevci su vezali tri remija, što vezano sa dva poraza u poslednja dva kola regularnog dela prvenstva, od Vojvodine i Zvezde po 0:3, znači da veće pet kola ne znaju za pobedu. Samo ih loši rezultati današnjeg protivnika i Javora održavaju u realnoj trci za plasman u baraž, dok je direktan opstanak neizvestan zbog činjenice da je najbliži tim iz bezbedne zone, IMT, u odličnoj formi.

NAŠ PREDLOG: 2-4 (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)