AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)

Novosti online

07. 05. 2024. u 12:54

DARKO Miličić, proslavljeni srpski košarkaš i osvajač NBA prstena, oglasio se komentarišući udarne političke teme u Srbiji.

АКО ВУЧИЋ НЕ ПОБЕДИ, СРБИЈУ ЧЕКАЈУ ТЕШКИ ДАНИ ПО СВИМ ПИТАЊИМА... Дарко Миличић послао важну поруку о актуелној политичкој ситуацији (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

U snimku u kom je podvukao da govori kao pravoslavni Srbin i nestranačka ličnost, Miličić je istakao da ukoliko SNS ne pobedi na izborima, Srbiju čekaju teški dani po svim pitanjima.

- Prateći, sagledavajući političku scenu u Srbiji u zadnjih par godina, u želji da saznam pravu istinu, naišao sam na mnoštvo nelogičnosti. Jedna od njih je ta da je vlast osuđivana, na krst razapinjana za svaku stranu investiciju i stvaranje radnih mesta, za izgradnju puteva i povezivanje srpskih gradova putnom infrastrukturom... Teško mi je da poverujem da neko ko vlada 12 godina većinom naroda sve radi pogrešno - naveo je, između ostalog, Miličić.

U nastavku pogledajte snimak njegovog celokupnog obraćanja:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije