JUNIORI KK VRŠCA PRVACI VOJVODINE: Vanja Tašlić najbolji igrač i strelac prvenstva

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

10. 05. 2024. u 13:48

JUNIORI Košarkaškog kluba Vršac Meridianbet postali su prvaci Vojvodine.

ЈУНИОРИ КК ВРШЦА ПРВАЦИ ВОЈВОДИНЕ: Вања Ташлић најбољи играч и стрелац првенства

Foto: KK Vršac

Reč je o generaciji dečaka rođenih 2006, 2007. i 2008. godine, koji su nastavili trijumfalni niz, s obzirom na to da su prošle godine osvojili istu titulu, ali u kadetskoj konkurenciji.

Za najboljeg igrača sezone proglašen je Vanja Tašlić, koji je dve godine mlađi od konkurencije. On je, ujedno, proglašen i za najboljeg strelca lige, sa prosečno ubačenih 27,5 poena po utakmici.

Foto: KK Vršac

MVP Vanja Tašlić

-Lepo je biti prvi. To je nagrada za uloženi trud. Ipak, postoje stvari, koje su daleko iznad toga, pogotovo u današnje vreme, kada moderne tehnologije okupiraju dečje umove. Smatramo da je naša misija da deca žive sport, da ga treniraju i primenjuju u svakodnevnom životu. Da ih sport motiviše da rade na sebi, da pomere sopstvene granice i da postanu šampioni svako za sebe – kažu treneri Siniša Rudić i Goran Deđanski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)