A POSLE VEČITOG DERBIJA... Vladan Milojević otkrio šta je rekao fudbalerima Zvezde nakon izbacivanja Partizana iz Kupa Srbije

Novosti online

27. 04. 2024. u 16:50

Šef stručnog štaba FK Crvena zvezda Vladan Milojević izneo je očekivanja pred utakmicu drugog kola plej-ofa Superlige Srbije, koju će crveno-beli odigrati protiv Vojvodine na gostujućem terenu u nedelju od 17 časova i 30 minuta.

А ПОСЛЕ ВЕЧИТОГ ДЕРБИЈА... Владан Милојевић открио шта је рекао фудбалерима Звезде након избацивања Партизана из Купа Србије

FOTO: FK Crvena zvezda

- Vojvodina igra dobro, ekipa ima samopouzdanja, naročito nakon dobrih rezultata u prethodnom periodu. Radi se o timu koji je pretendent za mesto koje vodi u Evropu. Kao kolektiv su jaki, imaju dosta dobru ekipu. Nismo posebno obraćali pažnju na pojedine segmente, analizirali smo kompletnu njihovu igru - istakao je Vladan Milojević. 

 
Predstavnike medija je interesovalo i da li će šef stručnog štaba Crvene zvezde moći da računa na sve igrače. 
 
- Imamo trening popodne. Postoje neki mali problemi, procenićemo situaciju nakon treninga. 
 
Otkrio je Milojević i šta je rekao igračima nakon polufinala Kupa Srbije (podsetimo, Crvena zvezda je pobedila Partizan i prošla u finale).


- Čestitao sam im i rekao da je potrebno da se dobro odmorimo. Utakmica polufinala Kupa Srbije je arhivirana, očekuje nas meč u Novom Sadu. 
 
Govorio je strateg crveno-belih i o igračkom potencijalu Andrije Radulovića. 
 
- Andrija je kvalitetan i dobar igrač. Do sada je pokazao da njegov razvoj ide u pravom smeru, jako mi je drago zbog toga. Trebalo bi da obratimo pažnju na njega, kao i na sve ostale igrače Vojvodine. 
 
Pohvalno je govorio Milojević i o Njegošu Petroviću, koji će propustiti duel sa crveno-belima zbog žutih kartona. 
 
- Njegoš je došao iz Rada kod nas, razvijao se na pravi način. Dosta je sazreo kao igrač, postao je lider ekipe. Zaista je dobar fudbaler. Nama sutra neće praviti probleme, jer će pauzirati zbog žutih kartona - zaključio je Vladan Milojević.

Podsetimo, ovo je samo prvi od dva susreta novosadskih i beogradskih crveno-belih, jer će u finalu Kupa Zvezda takođe igrati protiv Vojvodine koja je, uz jednu vrlo ružnu scenu, prošla u završnu borbu za trofej pobedivši Radnički u Kragujevcu golom u sudijskoj nadoknadi vremena.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja