НАЈБОЉА КРОМПИР ЧОРБА: Кремаста и окрепљујућа, уз додатак хрскаве сланине
КРЕМАСТА кромпир чорба има доста сланине, савршена је за хладније дане. Врло је ароматична због зачина и лука, а треба вам само један лонац за припрему.
11. 01. 2024. у 20:00
ДОРУЧАК КОЈИ ЋЕТЕ ОД САДА СТАЛНО ПРАВИТИ! Пројице од киселог купуса
МИРИС и укус који очарава.
11. 01. 2024. у 17:00
КРЕМАСТА ФАНТАЗИЈА КОЈА СЕ ТОПИ У УСТИМА: Феноменалан чизкејк са пистаћима
СЛАДАК, кремаст, ставите одмах дуплу меру. Ако волите класичан чизкејк, овај ћете да обожавате.
11. 01. 2024. у 12:00
ПОГЛЕДАЈТЕ ЗАШТО СЕ ТОЛИКО ДЕЛИ НА МРЕЖАМА: Чиа пудинг по рецепту Ким Кардашијан
ПРОБАЈТЕ овај чиа пудинг који се лако прави.
11. 01. 2024. у 10:00
ВИШЕ ОД СЕДАМСТО ХИЉАДА ЉУДИ ЈЕ ТРАЖИЛО ОВАЈ РЕЦЕПТ: Здрава овсена каша коју воле на мрежама (ВИДЕО)
АКО желите једноставан доручак, који се лако припрема, ево решења.
11. 01. 2024. у 08:00
ЗА БУЂЕЊЕ, ЗДРАВЉЕ, ИМУНИТЕТ И МРШАВЉЕЊЕ: Кафа са циметом која прави баријеру против прехладе
ПРОБАЈТЕ кафу са циметом и додајте још један шмек вашем омиљеном напитку.
11. 01. 2024. у 07:00
МНОГО УКУСНИЈИ ОД КУПОВНОГ: Како се прави домаћи месни нарезак
МЕСНИ нарезак можете да користите да направите слану торту, намаз, за сендвич, а супер је и као предјело... Домаћи месни нарезак је укуснији и квалитетнији од куповног, а лако можете да га направите код куће.
10. 01. 2024. у 15:00
ЛАГАН И ЈЕФТИН ОБРОК СА ГРАШКОМ И ШАРГАРЕПОМ: Рецепт за динстани пиринач с поврћем
САЗНАЈТЕ начин припреме динстаног пиринча с поврћем! Динстани пиринач с поврћем је лагано и укусно јело од пиринча, поврћа и ароматичних зачина. Одлично решење за брзи ручак или вечеру.
10. 01. 2024. у 14:00
МЕКА ЈЕ И ПУНОГ УКУСА, А УЗ АЈВАР ЈОШ СОЧНИЈА: Рецепт за проју са кромпиром
ПРОЈА са кромпиром је једноставна за прављење, али врло мека и пуног укуса. Добра ствар је што састојке и количину можете прилагођавати по жељи.
10. 01. 2024. у 13:00
НЕОДОЉИВЕ БОМБИЦЕ: Са белом чоколадом од кекса и наполитанки
ВИШЕ од укуса, бомбице од кекса и наполитанки са белом чоколадом
10. 01. 2024. у 12:00
НАПРАВИТЕ НАЈУКУСНИЈЕ ЛАЗАЊЕ ОД ОСТАТАКА: Остало вам је меса од божићног ручка?
АКО вам је остало меса од празничног ручка, предлажемо да направите лазање. Овај рецепт је једноставан и свима успева.
10. 01. 2024. у 11:00
НИКАД МЕКШЕ, А СВЕЖЕ СУ И СУТРАДАН: Слатке и слане млечне кифлице (ВИДЕО)
АКО волите домаћа пецива, онда обавезно испробајте овај рецепт за кифлице мекане као душа.
10. 01. 2024. у 09:00
АРОМАТИЧАН ЈЕ, ОЛАКШАВА ВАРЕЊЕ И СМАЊУЈЕ НАДУТОСТ: Благотворни чај од ловора
ЧАЈ од ловора је врло ароматичан и специфичног укуса, а врло је благотворан за дигестивни тракт и што је најважније, смањује надутост.
10. 01. 2024. у 08:00
ОБАВЕЗНО ГА НАПРАВИТЕ, ПРЕДИВАН ЈЕ: Ролат са желе бомбонама - Не зна се да ли је декоративнији или укуснији (ВИДЕО)
ОВАЈ колач ће улепшати сваку трпезу.
10. 01. 2024. у 07:00
РЕЦЕПТ ИЗ БАКИНОГ КУВАРА ЗА СЛАТКУ И СЛАНУ ВЕРЗИЈУ ПОГАЧЕ: Традиционалне василице за Мали Божић
Славимо Српску Нову годину, а стари обичај налаже да се за ручак изнесе све оно што је у јесен спремљено за зиму, као што су пршута, сланина, кавурма, чварци, кајмак, погаче, туршија, ајвар... Након тога обичај је да се изнесе прасеће печење. Они који нису били у финансијској могућности да направе свечану гозбу у поноћ износе крофне, а у једну се стаља парица. Веровало се да ће особа која пронађе парицу имати успешну годину. Крофна је замена за чесницу. Сутрадан се прославља Мали Божић, а тада је обичај да се умеси василица. Може да буде слана или слатка, а у њу се не ставља парица.
09. 01. 2024. у 23:00
ПАЛАЧИНКЕ СА СОКОМ ОД ЈАБУКЕ: Посна варијанта, а прсте да полижете
ПАЛАЧИНКЕ могу да имају и своју посну варијанту, а овом ћете се сигурно одушевити...
09. 01. 2024. у 22:00
ПРАВИ НЕДЕЉНИ РУЧАК, КАДА КУЋА МИРИШЕ НА ДОМАЋЕ: Најкремастији батаци на српски начин!
КАДА кућа мирише на најукусније домаће, пуњене батакчиће, то је прави недељни ручак је онај
09. 01. 2024. у 21:00
САВРШЕНО ПРИЈАЈУ БАШ СВИМА - ЗИМСКЕ КАПЕ: Најјефтинији десерт икад, праве се лако и брзо (ВИДЕО)
САВРШЕНА посластица за све старосне доби, десерт зимске капе су богате укусом.
09. 01. 2024. у 20:00
РЕЦЕПТ СТАР 30 ГОДИНА - СПРЕМИТЕ ОЧАС ПОСЛА, УСПЕВА ЧАК И ПОЧЕТНИЦИМА: Кроасани, ваздушасти и мекани као из пекаре
ДОНОСИМО вам рецепт за кроасане, стар 30 година, тесто успева чак и почетницима.
09. 01. 2024. у 19:00
СИМФОНИЈА УКУСА ЗА ПРАЗНИЧНЕ ДАНЕ - КУВАНО БЕЛО ВИНО: Рецепт стиже из Шпаније, укусније од црног
ЈЕДИНО од омиљених зимских пића уз које можемо најбоље да се угрејемо свакако је кувано вино
09. 01. 2024. у 18:00
МЕКАНИ КОЛАЧ СА МАКОМ: Сласни десерт са преливом од крем сира
Ево како да направите сласни колач са маком, који се прелива глазуром од крем сира, а сваки залогај је право задовољство.
09. 01. 2024. у 17:00
ПРИЗРЕНСКА ТЕСПИШТА - ПОСЕБАН СЛАТКИШ КОЈИ ОЧАРАВА УКУСОМ: Лажна посна баклава с орасима по оригиналном рецепту с Косова ( ВИДЕО)
ОБАВЕЗНО испробајте најбољи рецепт за лажну призренску баклаву од искусних домаћица, одушевићете се укусом, а у дом доноси мирис традиције.
09. 01. 2024. у 16:12
НИКО НЕЋЕ ОДОЛЕТИ - СОЧНО МЕСО И ХРСКАВА КОЖИЦА КОЈА СЕ ЛЕПИ ЗА ПРСТЕ: Прасеће печење спремите код куће
ЗА Божић је традиција да се за ручак једе прасетина. Најлепшу прасетину у рерни направите лако код куће.
08. 01. 2024. у 16:00