TAKO SU NEKADA RADILI SPORTSKI FOTO-REPORTERI: Kako je Mikica Bugarčić lažirao fotografiju i nasamario svog urednika (VIDEO)

TIP redakcija

26. 04. 2024. u 12:52

"Kladioničarske priče" Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.

ТАКО СУ НЕКАДА РАДИЛИ СПОРТСКИ ФОТО-РЕПОРТЕРИ: Како је Микица Бугарчић лажирао фотографију и насамарио свог уредника (ВИДЕО)

FOTO: Arhiva novosti

Kao što mnogi već znaju, list "Tip" se na kioscima može pronaći svakog petka već pune 22 godine, a tu je i sajt na kome svakodnevno možete pročitati predloge tiketa, analize mečeva i tipove asova.

Na voditeljskoj poziciji je Milan Đurica - najstariji tipster i čovek čije se prognoze nalaze u svim brojevima Tipa počev od prvog izdanja koje je ugledalo svetlost dana 11. januara sada već daleke 2002. godine.

U najnovijoj epizodi, on je pričao o tome kako su svojevremeno sportski foto-reporteri lažirali fudbalski lopte na slikama kako bi zadovoljili zahteve svojih urednika, a u centru priče je bivši foto-reporter ''Sporta'' Mikica Bugarčić koji je kada su bili ''provaljeni'' da lepe lopte, umesto nje zalepio golmana i tako nasamario svog urednika.

UŽIVAJTE U NAJNOVIJOJ EPIZODI!

Za najbolje tipove zapratite nas na Fejsbuku, Instagramu i Tiktoku

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)