KO SE NA EVROVIZIJI DIŽE IZ PEPELA? Trocifrena kvota na Teja Doru!

Promo

10. 05. 2024. u 16:00

FINALNO veče Evrosonga, najpopularnijeg muzičkog takmičenja na svetu, zakazano je za subotu, kada će gledaoci, između ostalog, zahvaljujući svojim favoritima moći da zarade!

КО СЕ НА ЕВРОВИЗИЈИ ДИЖЕ ИЗ ПЕПЕЛА? Троцифрена квота на Теја Дору!

Foto: Tanjug/AP

Za dugo očekivanu Evroviziju spremna je i kompanija MOZZART, čiji su bukmejkeri već izbacili kvote koje vam mogu doneti lepu zaradu u slučaju da se vaša očekivanja poklope sa njihovim procenama.

Da li je vreme da Srbija ponovo zablista na takmičenju za Pesmu Evrovizije? Konstrakta je pre dve godine zauzela peto mesto, a ako verujete da Teja Dora može da napravi korak dalje i završi u prva četiri, čeka vas fantastična kvota 45,0. Ako verujete da „Lila ramonda” može i do pobede, pa na njen trijumf uložite 1.000 dinara, možete da osvojite čak 250.000 dinara.

Prema mišljenju Mozzartovih bukmejkera, najveće šanse za osvajanje prvog mesta na Evrosongu ima Hrvatska, naše komšije predstavljaće Bejbi Lazanja sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" za čiju je pobedu spremna kvota 1,85.

Njihovi najveći konkurent je švajcarski predstavnik Nemo, koji se u polufinalu pojavio u roze suknji i patikama sa platformom. Za njegovu pobedu Mozzart nudi kvotu 3,50. Interesantan je podatak da na Jutjubu najviše pregleda ima Bambi Tag, irska predstavnica, koja je sve šokirala nastupom, a na njenoj pobedi možete da zaradite 17 puta više u odnosu na uloženo.

Za one koji nemaju favorita, MOZZART je spremio i specijal u okviru kog možete proveriti svoju moć predviđanja najbolje plasirane države na Balkanu. Kada je o ovakvoj rang-listi reč, MOZZARTOVI kladioničari daju kvotu 35,0 na Teja Doru, dok je zanimljiva kvota na Grčku od čak 9,00.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVI SNIMAK IZ ARENE: Evo šta se desilo kada su se u hodniku sreli Naneli i Lazarević (VIDEO)