ANA KOKIĆ SVEDOČILA O POŽARU U BEOGRADU: Oglasila se nakon drame i objasnila kako je jedna žena sprečila katastrofu

Novosti onlajn

28. 03. 2024. u 22:10

U RAKOVICI, u naselju Stari Košutnjak danas je izbio požar.

АНА КОКИЋ СВЕДОЧИЛА О ПОЖАРУ У БЕОГРАДУ: Огласила се након драме и објаснила како је једна жена спречила катастрофу

Foto Dušan Petrović

Vatra je planula u magacinu jedne prodavnice i ogroman dim nadvio se nad naseljem. Srećom, policija i vatrogasci su brzo reagovali. Požar je lokalizovan, što je umanjilo rizik od daljnjeg širenja vatre.

Ana Kokić je bila jedan od očevidaca i objavila je na Instagramu detalje drame. Naime jedna žena je, vozeći kola, prolazila i videla plamen. Odmah je zaustavila vozilo, istrčala, izvadila protivpožarni aparat i otrčala da pomogne u gašenju požara. Tako je Jasmina P. sprečila najgori mogući scenario.

Ana se oglasila, te je detaljnije ispričala šta se tačno dogodilo.

Foto: Printskrin Instagram/anakokicmusic

- Nije moja zgrada u pitanju, ali jeste zgrada u mojoj ulici u kojoj se nalazi veliki market. Izbio je požar u magacinu sa spoljne strane i krenula je vatra da se širi. Ona je slučajno prolazila autom tuda, videla, istrčala brzo iz kola i sa protivpožarnim aparatom uletela da gasi požar -  započela je Ana, pa nastavila:

Foto: Privatna arhiva

- Ja sam se u tom trenutku nalazila u prodavnici, kao i dosta ljudi, upalio se alarm za požar, pa smo izašli napolje da vidimo šta je, ali ona je bila baš brza sa reakcijom, jer su krenuli dim i vatra da se šire. Ja verujem da je spasila čitavu zgradu od požara, jer bi se to proširilo da nije tako brzo odreagovala i što se mene tiče, ona je heroj dana. To je magacin, moglo je da bukne, da se zapali začas, jer ima tu dosta i kartonskih kutija i ko zna čega još, tako da je žena baš brzo odreagovala i svaka joj čast na tome.

(TELEGRAF)

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!