SPREMA se jednostavno a svaki zalogaj se pamti.
Povezane vesti
DODAJTE PRILOG PO ŽELJI I UŽIVAJTE U RAPSODIJI UKUSA: Cepkani svinjski vrat
CEPKANI svinjski vrat, pa još obložen sosom, prosto prste da poližete.
12. 03. 2024. u 11:00
RUČAK DANA - ŠKEMBIĆI U SAFTU: Tradicionalni specijalitet sa juga Srbije
Škembići u saftu su jelo tipično za jug Srbije, a dok ga jedni obožavaju, drugi ne mogu da ga smisle.
05. 03. 2024. u 10:00
Najnovije iz rubrike
RUSKE KAPE SA JAFOM: Mnogo brža varijanta od običnih ruskih kapa
Umesto kore ide keks, pa se mnogo brže prave od klasičnih, a ukus je fenomenalan.
20. 05. 2024. u 22:00
DOMAĆA PITA PUNJENA FETA SIROM I PERŠUNOM: Ovako pripremljena pita će nestati iz tepsije u tren oka
Ako pravite domaće kore za njih su vam potrebne veštine, ali to ne znači da ne treba da se upuštate u tu avanturu i da vam one neće uspeti. Predlažemo vam da napravite pitu sa feta sirom i peršunom od domaćih kora, a ona je super predlog za doručak.
20. 05. 2024. u 20:00
NAPRAVITE ZDRAV DORUČAK: Stari recept za ovsenu kašu
Ovsena kaša vam pruža svestranu osnovu koju možete dalje prilagođavati svojim ukusima.
20. 05. 2024. u 19:00
GASPAČO: Tradicionalna španska supa
Čuveni španski specijalitet, hladna supa od paradajza, osveževa kada su vrućine.
20. 05. 2024. u 18:00
RECEPT ZA GRČKI JOGURT: Uz malo truda, dobićete ga u kućnoj varijanti, a odličan je
Grčki jogurt možete dodavati raznim jelima, obogatiti ga voćem, medom ili jesti samostalno.
20. 05. 2024. u 16:00
Komentari (0)