DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 10. MAJ: Bik razmišlja o novom poslu, Devica da pazi u saobraćaju, Jarac dobija zanimljiv poziv

Astrolog Marina Jungić Milošević

09. 05. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 10. maj, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 10. МАЈ: Бик размишља о новом послу, Девица да пази у саобраћају, Јарац добија занимљив позив

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitate horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je precizniji jer prati prelazak Meseca i tranzitnih planeta preko astrološkoh kuća svakog znaka), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili što kompletnijuu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak

 

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Kvadrat između Meseca i Neptuna u astrološkoj kući podsvesti čini vas razdražljivim i rasejanim u večernjim satima. Pozicija vašeg vladaoca Plutona upozorava na dodatni oprez sa finansijama. Susret sa nekadašnjom simpatijom.

 

BIK (21. 4 - 21. 5)

Naglašeno astrološko polje novca donosi vam dogovore o novim aranžmanima. Bračni partner u večernjim satima pokušava da vam nametne stvoje mišljenje. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju šarmantnu osobu preko posla. Podložnost povredama.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u vašem znaku pod uticajem Venere, planete ljubavi, čini vas popularnim i omiljenim u društvu, naročito suprotnog pola. Napeti aspekti sa Saturnom i Neptunom u kući karijere, podstiču vašu ambiciju i upornost. Oprez u saobraćaju.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u kući podsvesti pojačava vašu intuiciju ali i želju da sprovedete u delo svoje poslovne ideje. Naglašen znak Bika donosi vam iznenadnu promenu planova ali i uvećanje prihoda. Promenljivo raspoloženje.

 

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sa prepunim poljem karijere otvaraju vam se velike mogućnosti na poslovnom planu. Mesec u kući društvenog života donose vam susret sa interesantnom osobom koja je preko posla prisutna u javnosti. Izbegavajte alkohol.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Naglašen znak Bika daje vam vetar u leđa kada se radi o realizaciji planova sa strancima, putovanjima, studijama u inostranstvu. Na većem skupu ili proslavi možete da privučete pažnju osobe čijem ćete šarmu teško odoleti. Oprez za volanom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Zvezde su vam naklonjene, ako planirate putovanje, stručno usavršavanje ili studije u inostranstvu. Naglašeno polje finansija, rizika i strasti donosi vam neočekivane šanse za zaradu ali i vanredne troškove. Više se odmarajte.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Mesec, simbol emocija, u harmoničnom aspektu sa vašim vladaocem Marsom nagoveštava strastveni susret sa mlađom osobom. Naglašena kuća partnerskih odnosa vam donosi veće šanse za dogovor o isplativom aranžamanu. Nesanica.

 

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko znaka Blizanaca u koji "pada" kuća partnerskih odnosa, donosi vam odlazak kraći put sa voljenom osobom. Aspekti vašeg vladaoca Jupitera najavljuju nove prilike za zaradu, naročito ako se bavite uslužnom delatnošću.

 

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec u astrološkom polju posla u napetom aspektu sa vašim vladaocem Saturnom, nepovoljno utiče na ishod dogovora sa strancima. U večernjim satima dobijate poziv za izlazak od harizmatične ali pomalo naporne osobe.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Tranzit Meseca, simbola emocija, preko astrološke kuće ljubavi, donosi vam susret sa mladolikom osobom na koncertu, sportskoj tribini, klubu. U večernjim satima, očekuje vas dogovor o poslu sa strancima. Glavobolja.

 

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u četvrtoj kući pravi kvadrat sa Saturnom u vašem znaku, pa sačekajte sa dogovorom koji se odnosi na pordoični ili drugi vid privatne delatnosti. Bik želi da vas vidi, Rak vam šalje SMS. Podložnost povredama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!