NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

STOJIMO SLOŽNO IZA VAS I NE DAMO DA ŠAČICA PLAĆENIKA NADJAČA NAŠU PODRŠKU: Malović uputio podršku predsedniku Srbije

Милица Шкорић
Milica Škorić

20. 05. 2024. u 09:54

BRANISLAV Malović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, uputio je poruku podrške predsedniku Srbije uoči njegove borbe u GS UN u Njujorku.

СТОЈИМО СЛОЖНО ИЗА ВАС И НЕ ДАМО ДА ШАЧИЦА ПЛАЋЕНИКА НАДЈАЧА НАШУ ПОДРШКУ: Маловић упутио подршку председнику Србије

Foto: SNS

- Na dan kada Aleksandar Vučić ponovo ide u Njujork da brani nacionalne interese i da kaže u lice svetskim moćnicima ono što niko drugi nije smeo da im kaže, oni koji su očigledno opozicija sopstvenoj državi i narodu se ponovo oglašavaju u pozivanju na njegov linč i nasilnu smenu.

I dok opozicija nastavlja da preti da će smeniti bez izbora, što znači nasilnim putem, predsednika države kog je narod glasao i izabrao, njihovi sateliti po mrežama nastavljaju da podražavaju njihov govor mržnje i pozivaju na sve monstruoznije epiloge.

Dužni smo još jednom, posebno danas, da kao narod svi zajedno pružimo punu podršku čoveku koji sve daje i do kraja se bori za bolju i jaču Srbiju i svakog njenog građanina, da stojimo složno iza njega i da ne dozvolimo da šačica plaćenika i pacijenata nadjača našu podršku Aleksandru Vučiću u odbrani naših nacionalnih interesa!

Živela Srbija! Živeo Aleksandar Vučić! - navodi se u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu