"DOKAZ ODGOVORNE POLITIKE KOJU VODI VUČIĆ" Mali: Si Đinping pokazao veliko poštovanje prema našoj zemlji

Novosti online

09. 05. 2024. u 08:27

MINISTAR finansija Siniša Mali istakao je veliki značaj posete kineskog predsednika Si Đinpinga našoj zemlji, kako u političkom smislu, tako i u ekonomskom smislu.

ДОКАЗ ОДГОВОРНЕ ПОЛИТИКЕ КОЈУ ВОДИ ВУЧИЋ Мали: Си Ђинпинг показао велико поштовање према нашој земљи

Foto: Printskrin

- Ne znam odakle da počnem, i dalje sam pod velikom impresijom, s obzirom na to da smo bili domaćini najvećeg lidera na svetu. Način na koji on predstavlja svoju zemlju i čast koju je ukazao Srbiji i srpskom narodu, da provede i noć i ceo dan ovde. Da dođe drugi put za osam godina, u jednu za njega relativno malu zemlju. Upravo na takav način je pokazao veliko poštovanje prema našoj zemlji - izjavio je Mali, gostujući u Novom jutru na TV Pink.

- To je dokaz i odgovorne politike koju vodi predsednik Vučić godinama unazad. Naravno, to je za građane važno jer nam otvara potpuno nove perspektive rasta, razvoja, daljeg ulaganja. Osim tog političkog dela, u smislu podizanja i potvrde ugleda naše zemlje, ono što je po meni još važnije to je ta perspektiva kada je ekonomija u pitanju. Otvaramo jedno novo poglavlje, ne samo saradnje sa Kinom, nego i rasta i razvoja - kazao je Mali.

BONUS VIDEO: SI APLAUDIRAO VUČIĆU: Ove reči predsednika Srbije oduševile najmoćnijeg čoveka sveta

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...