"SVE IDE, ČAK I NEŠTO ISPRED ROKA" Vučić na pitanje "Novosti" - "Meni je da vidim tu prugu od aerodroma do centra Beograda..."

Novosti onlajn

28. 03. 2024. u 13:35

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić obilazi radove na rekonstrukciji i modernizaciji pruge od Niša do Dimitrovgrada, na deonici Pirot–Sukovo.

СВЕ ИДЕ, ЧАК И НЕШТО ИСПРЕД РОКА Вучић на питање Новости - Мени је да видим ту пругу од аеродрома до центра Београда...

Foto: Printscreen

Predsednik je odgovarajući na pitanje "Novosti" komentarisao i izgradnju nove železničke stanice na Novom Beogradu. 

- Biće velelepna železnička stanica, prelepa. Uskoro se završava i autobuska stanica. Sve ide. Ide metro, čak i nešto ispred roka. Meni je da vidim tu prugu od aerodroma do centra Beograda. Naravno, i od aerodroma do Obrenovca, preko Ekspa, ali od aerodroma do centra grada da vidim prugu, znate kakva je to promena za Beograd ili Srbiju - rekao je Vučić odgovarajući na pitanje "Novosti". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (63)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)