ĐILASOVCIMA SMETA ŠTO SRBIJA NE SARAĐUJE SAMO SA ZAPADOM: Borko Stefanović u stilu Viole fon Kramon kritikuje Vučića (VIDEO)

Novosti online

15. 01. 2024. u 16:31

POTPREDSEDNIK Stranke slobode i pravde Borko Stefanović zamerio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću što naša zemlja razvija dobre odnose sa Rusijom i Kinom.

ЂИЛАСОВЦИМА СМЕТА ШТО СРБИЈА НЕ САРАЂУЈЕ САМО СА ЗАПАДОМ: Борко Стефановић у стилу Виоле фон Крамон критикује Вучића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Vučića nervira što vidi da se svet okreće od njega, teško i polako ali se okreće i gubi svoje pozicije. Ne možeš da glumiš Tita sa Aliekspresa, ne možeš više da sviraš na dva gudala i da imaš trku u naoružanju sa Aljbinom Kurtijem i uvodiš nestabilnost u ovu zemlju, zveckaš oružjem i pretiš ratom - rekao je Stefanović.

Ipak, Stefanović nije objasnio kako je zaključio da se svet okreće od predsednika Srbije, ali nije objasnio i kako to da Srbija preti ratom, a Amerikanci naoružavaju Kurtija.

Deluje gotovo neverovatno, ali Borko Stefanović govori sve ono što i najveći srbomrsci sa Zapada. Isto Srbiji zameraju i albanski lobisti i ljudi koji su uvek, bez ikakvog izuzetka, bili protiv naše zemlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (39)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!