TUGA I NEVERICA U VRANJU: Iznenada preminuo direktor "Parking servisa" - umro Zoran Velinović

Дејан Ристић
Dejan Ristić

07. 05. 2024. u 23:12

U Vranju je iznenada, u 48. godini, preminuo Zoran Velinović, v.d. direktora JP "Parking servis" u Vranju.

ТУГА И НЕВЕРИЦА У ВРАЊУ: Изненада преминуо директор Паркинг сервиса - умро Зоран Велиновић

FOTO: Privatna arhiva

Rođen je 17. decembra 1976. godine u Vranju, gde je završio srednju Ekonomsku školu. Završio je Višu ekonomsku školu u Leskovcu i Fakultet za menadžment na Univerzitetu primenjenih studija Megatrend. Stručno usavršavanje je nastavio na master studijama na Fakultetu poslovne ekonomije iz Sremske Kamenice i na Ekonomskom fakultetu u Subotici.

Od 2001. do 2004. godine radio je kao  profesor u Ekonomskoj školi u Vranju. Od marta 2010. do aprila 2011. godine bio je direktor Javnog preduzeća "Besna Kobila" u Vranju.

Od septembra 2011. do decembra 2012. godine bio je koordinator za srednje obrazovanje u Koordinacionom telu Vlade republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa. Od 2011.godine zaposlen je na Ekonomskom fakultetu u Subotici, kao koordinator odeljenja u Bujanovcu.

Godine 2016. izabran je za pomoćnika gradonačelnika Vranja, zaduženog za ekonomski razvoj, rad i zapošljavanje. Februara ove godine, imenovan je na mesto v.d. direktora JP "Parking servis" u Vranju.

Iza sebe je ostavio suprugu i dve kćerke.

Vreme i mesto sahrane Zorana Velinovića biće naknadno objavljeni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)