KAKAV ŽREB! Novak Đoković saznao šta ga sve čeka na mastersu u Rimu

Filip Milošević

06. 05. 2024. u 12:42

Masters u Rimu je započet ovog ponedeljka kvalifikacionim mečevima, a od srede će krenuti i glavni žreb, u kojem će igrati i Novak Đoković.

КАКАВ ЖРЕБ! Новак Ђоковић сазнао шта га све чека на мастерсу у Риму

FOTO: Tanjug/AP

Na žrebu održanom u glavnom gradu Italije Đoković je postavljen za prvog nosioca i u drugom kolu igraće protiv boljeg iz meča Romana Safiulina i kvalifikanta.

Ako prvu prepreku prebrodi i trijumfuje, u trećem kolu projektovan rival mu je Alehandro Tabilo, ali se u tom delu žreba nalazi i sve bolji Jakub Mensik, što bi mogla da bude nagazna mina.

U osmini finala bi mogao da se sastane sa šesnaestim nosiocem Karenom Hačanovim, dok mu je projektovani rival u četvrtfinalu Kasper Rud, koji ga je eliminisao u polufinalu Monte Karla.

Potencijalni protivnik u polufinalu biće mu između ostalih Aleksandar Zverev ili Grigor Dimitrov, dok se u drugom delu žreba nalaze Danil Medvedev, Andej Rubljov, Stefanos Cicipas, Hubert Hurkač i Rafal Nadal, koji započinje protiv kvalifikanta.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)