KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!

Novosti online

28. 04. 2024. u 12:12

Novak Đoković će, po svoj prilici, u nastavak sezone ući sa baš drugačijim stručnim štabom nego što je to bilo na početku 2024.

КАКВА ЧИСТКА... Новак Ђоковић се одлучио на драстичан потез!

Tanjug/AP

Evo kako je o tome svoje čitaoce ovog nedeljnog podneva izvestila splitska "Slobodna Dalmacija":

"Nije Goran jedini, Đoković ‘čisti‘ sve od reda! Nakon Splićanina izgleda da ‘leti‘ još jedan...


Novak Đoković ne miruje. U svakom pogledu. U Beogradu se priprema za masters turnir u Rimu, a istovremenotraži nova trenerska rešenja kako bi spasio sezonu koja je počela jako loše po njega. Maj kuca na vrata, a najbolji srpski teniser i najtrofejniji na svetu svih vremena još nije osvojio ni jedan turnir ove godine...

I zato Novak traži nova rešenja. Ponekad i stara. 

Jer, kako špekulišu srpski mediji, Đoković bi lako mogao da vrati u stručni tim svog bivšeg kondicionog trenera Gebharda Griča. Naime, prvi teniser sveta viđen je ovih dana kako trenira s Austrijancem koji je bio zadužen za njegovu fizičku pripremljenost od 2009. do 2017. godine.

Novak Đoković i Gebhard Grič / Foto: Arhiva VN

Saradnju s Gričom raskinuo je nakon osvajanja prvog Rolan Garosa "zbog zasićenja". No, očigledno se zasitio i sadašnjeg trenera Marka Panikija, s kojim sarađuje od 2019. godine, čim trenira s Gričom.

Zvanične potvrde još nema, ali sve su naznake tu. Slabi rezultati ove sezone naterali su Đokovića na promjene - prvo je promenio trenera Gorana Ivaniševića, isto "zbog zasićenja", a sada odlazi još jedan član njegovog tima", piše "Slobodna Dalmacija".

Kad, zapravo, igra Novak Đoković?

Nole je rešio da ne učestvuje na mastersu u Madridu, ali se očekuje da nastupi uskoro - na sledećem turniru iz ATP serije 1000, u Rimu, koji počinje 8. maja, a završava se 19.

Međutim, interesantno je da na Đokovićevom zvaničnom internet sajtu još nema nikakvog obaveštnja - koji je to tačno sledeći turnir na kome će srpski as igrati.

Pratite zato i dalje sve vesti o Novaku i tenisu na sportskim stranicama "Novosti". Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu