NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

"NE RAZUMEM, ŠTO"!? Trener Denvera na ivici suza posle eliminacije

Novosti online

20. 05. 2024. u 10:54

Košarkaši Denver nagetsa porazom u sedmoj utakmici plej-of serije Zapadne konferencije završili su sezonu u kojoj brane titulu.

НЕ РАЗУМЕМ, ШТО!? Тренер Денвера на ивици суза после елиминације

FOTO: Tanjug/AP

Razočarani su bili u timu iz Kolorada nakon meča, Nikola Jokić se čak i dotakao priče o reprezentaciji, pa je zabrinuo naciju, a nije lako bilo ni Majku Melounu.

Priželjkivali su Nagetsi odbranu titule, želeli novi rezultat i dobru igru o kojoj će se govoriti, ali je Minesota uspela da im nanese neugodan i težak poraz.

Ova eliminacija boli sve u ekipi, naročito što je došla nakon majstorice u kojoj su imali veliku prednost, a trener Denvera je na konferenciji za medije, nakon meča sa Timbervulvsima, bio na ivici suza.

Melouna je naročito zabolelo pitanje upravo o toj velikoj prednosti koju su prokockali.

- Sezona je gotova, to je ono što je teško. Je**š vođstvo od 20... Ne razumem što. Sezona je gotova. To je teško. Glupa pitanja - rekao je prilično iznerviran Meloun.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!