TUGA: Milan Borjan doživeo veliku porodičnu tragediju

Novosti online

07. 05. 2024. u 14:17

TUŽNE vesti pogodile su porodicu Milana Borjana. Nekadašnji kapiten Crvene zvezde je ostao bez bake Štefice.

ТУГА: Милан Борјан доживео велику породичну трагедију

Milan Borjan foto: EPA

Tu informaciju javno je podelila njegova supruga Snežana Borjan, uz molbu hrvatskim medijima da poštuju privatnost porodice.

Inače, hrvatski mediji su podsetili na njenu izjavu koju je dala nakon meča Hrvatske i Kanade.

- Ja sam bila odmah ljuta, što ćeš spominjati Krajinu, a baba ti je Hrvatica, tata je napola Srbin pa Hrvat, pa što bi htjeli, jebala ga Krajina - rekla je tada Štefica kojoj niko nije zamerio na ovim rečima.

Potom je pojasnila šta je zapravo mislila i otkrila strahote rata koje je preživela.

- Najpre mi smo za Beograd otišli u kombiju, a audi koji smo ostavili su nam posle ukrali. Kakvi traktori, kakve gluposti. Borjani su uvek bili gospoda. Mi nikada ne govorimo što je nama zapaljeno i uništeno. Rat ne donosi nikome ništa dobrog, zato sam ja rekla 'Je*ala ga Krajina', misleći zapravo - jebo ih rat. Milan je uprkos ratu imao lepo detinjstvo dok nisu otišli iz Knina. Najpre za Beograd, a onda nakon pet godina i u Kanadu. Ja u tu Kanadu nisam htela da idem s njima, vratila sam se u moje Kričke jer mi se ni u Beogradu nije baš nešto previše sviđalo - govorila je Štefica, uz osvrt na karijeru svog sina koji je trebao da brani za Hajduk iz Splita: "Moj Boško, Milanov otac, bio je sjajan golman, trebalo je da potpiše za Hajduk. Branio je fenomenalno za DOŠK dugi niz godina... Šta se tu ima koga tužakati, on je rekao svoje gluposti, ovi na stadionu svoje i neka na tome završi. Ne znam koliko ću ja još živeti, ali živeti treba sa što više zadovoljstva i što manje mržnje - rekla je Štefica za Slobodnu Dalmaciju.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)