"PARTIZAN JE IZNAD SVIH NAS": Igor Duljaj govorio pred naredni meč

Tanjug

27. 04. 2024. u 12:05

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je danas da je za njega, taj klub iznad svega i dodao da ga nisu poljuljali, kako je rekao, naručeni tekstovi o njegovoj navodnoj smeni na kraju sezone.

ПАРТИЗАН ЈЕ ИЗНАД СВИХ НАС: Игор Дуљај говорио пред наредни меч

FOTO: FK Partizan

- Partizan je iznad svih nas, ja sam tu jedan mali deo istorije i ništa više. Uvek imate neke malo naručene tekstove, čak i oni koji nisu naručeni, nije me poljuljalo", rekao je Duljaj na konferenciji za medije upriličenoj za sutrašnji meč drugog kola plej-ofa Superlige Srbije u kom će Partizan ugostiti trećeplasirani TSC od kog je jesenas kod kuće izgubio rezultatom 0:4.

On je dodao da radi svoj posao najbolje što može.

- Klub uvek može da nađe bilo koje rešenje, najvažnije je da ekipa bude skoncentrisana na ono što nas očekuje jer je ogroman ulog, jer će većina igrača u sledećoj sezoni, ukoliko sve bude kako treba, da se takmiči za poziciju koja vodi u Evropu, rekao je Duljaj.

Duljaj je upitan i da li je razgovarao sa ljudima u klubu o svojoj sudbini.

- Znam samo da me je generalni direktor Miloš Bazira pozvao, rekao je Igore sve što je izašlo u novinama nije istina, rekao sam da ne čitam, čak i da se traži trener, to je legitimno pravo, nemam problem s tim.  Partizan je bio, jeste i biće, tako da što se toga tiče, nema nikakvih problema, možda može da utiče na ekipu, uvek je lakše kad igrači znaju da li imaju ili nemaju trenera za sledeću sezonu, dodao je Duljaj.

Na kraju je govorio i o tome kako trenutna situacija utiče na igrače.

- Ja sam bio iskren sa njima, da moraju da misle na sebe, da misle na sebe i na klub. Nisam osetio da je nešto na treningu, da je to neki problem. Ne čitam štampu, znam ko sam i šta sam, tako da... Postoje ljudi koji ne bi voleli da me vide ovde, zaključio je Duljaj.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)