BRESKVICA PONOVO NA METI PUBLIKE: Izašla na scenu i zapevala „Đurđevdan“, a onda je usledio pogodak

Novosti onlajn

14. 07. 2023. u 22:55

MLADA pevačka zvezda Anđela Ignjatović Breskvica nakon neprijatne situacije koju je nedavno doživela na Ušću, publika na koncertu u Vrnjačkoj Banji priredila joj je nestvarno iznenađenje.

БРЕСКВИЦА ПОНОВО НА МЕТИ ПУБЛИКЕ: Изашла на сцену и запевала „Ђурђевдан“, а онда је уследио погодак

Foto: Printskrin/Jutjub/AmidžiŠou

Naime, ona je u Vrnjačkoj Banji nastupila pre nekoliko dana i to pred 7.000 ljudi, koji su uglas pevali njene hitove i mnoge druge koja izvodi.

Breskvica je koncert otvorila pesmom „Đurđevdan“, koja je publiku „bacila“ u delirijum i sa njom su pevali od početka do kraja ovu numeru.

Foto: Instragram

U jednom trenutku njenog koncerta, ka bini su poletele plišane igračke i buketi cveća, čime joj je publika za razliku od one sa Ušća iskazala veliku ljubav i poštovanje.

Nedavno je održala spektakularni nastup na „Belgrade Music Week - u" o kojem se danima pričalo, što zbog spektakla koji je priredila u narodnoj nošnji, ali i zbog neprijatnih situacija koje je doživela na sceni.

Foto: Novosti

– Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sada legla, zdravstveno stanje – katastrofa. Ali mislim da sam ipak nešto uspela da svima dokažem sinoć. Hvala vam do neba što ste do kraja ostali baš svi i što ste onako sa mnom pevali… Srce mi je puno. Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača raznim predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj…– rekla je tada Breskvica i dodala:

– Ostala sam bez cipela, pa sam ceo nastup pevala bosa, što će sigurno da se odrazi na zdravlje, ali šta je tu je. A sad se gasim, temperatura je preuzela sve– objasnila je pevačica.

(Grand)

BONUS VIDEO:

REČ "EKSKLUZIVA" IMA MNOGO ZNAČENjA Jelena Bašić u "Sa zvezdama na ti"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Željko Obradović o cirkusu koji sledi, 0:6 protiv Sferopulosa, incidentu Naneli - Lazarević...