BESPLATNI IZLETI I KRSTARENJE: Prijave do kraja maja

B.B.

09. 05. 2024. u 12:58

OPŠTINA Stari grad i ovog leta će obradovati najstarije sugrađne. U okviru programa "Stari grad misli na tebe" počeo novi ciklus besplatnih izleta i krstarenja za seniore, najavio je Radoslav Marjanović, predsednik opštine Stari grad. Prijave traju do kraja maja.

БЕСПЛАТНИ ИЗЛЕТИ И КРСТАРЕЊЕ: Пријаве до краја маја

GO Stari grad

Prema rečima Marjanovića, mogu se prijaviti najstariji sugrađani sa prebivalištem na opštini koji poseduju karticu Stari grad misli na tebe.

- Procedura za prijavu je vrlo jednostavna. Dovoljno je doći u Uslužni centar opštine, ulaz je iz Nušićeve - rekao je Marjanović. - Treba da dođu sa svojom karticom i popune formular za izlet za koji se odlučnje. Trenutno su aktuelni Tekeriš-Manastir Kaona-Šabac ili Pećina Risovača-Topola-Oplenac-Aranđelovac. Na programu je, inače, deset različitih destinacija. Naši najstariji sugrađani imaju priliku da naš Beograd vide iz jednog potpuno novog i drugačijeg ugla, tokom krstarenja Savom i Dunavom.

U Uslužnom centru gradske opštine Stari grad počelo je izdavanje sezonskih karata za otvorene bazene koje je grad Beograd obezbedio. Za prijavu je potrebna samo lična karta, a za maloletna lica to će činiti roditelj uz priloženu zdravstvenu knjižicu. Radno vreme Uslužnog centra je svakog radnog dana od 8 do 16 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)